Oltenia

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Craiova - curatenie industriala, curatenie hale, curatenie birouri, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom
https://pfscleaning.ro

Infinite Love - Electroputere Mall

Infinite Love - Electroputere Mall

Detalii

Adresa
Craiova, Calea Bucuresti, nr. 80
Telefon
0770288581
Social links
Categorie
Magazine cosmetice & parfumuri
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
Electroputere Mall
Vizualizari
657

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Infinite Love Craiova

All you need is love.Infinite Love.

Cine suntem?
O echipa întregită cu oameni speciali şi parfumaţi, doritori de a pune la dispoziţia celorlalţi esenţele preferate la preţuri accesibile. Din echipa noastra fac parte acei oameni de la standul Infinite Love care sunt dornici de a-i consilia pe clienti în a-şi alege parfumul favorit!

Ce vrem?
Scopul nostru este acela de a le oferi oamenilor parfumuri de calitate si presistente. De a-i face fericiti si de a le parfuma zilele! Într-o sticluţă elegantă şi specială se prezintă un parfum la fel de special. În funcţie de preferinţele voastre, parfumul poate avea note diferite. Suntem prezenţi cu stand parfumat în zona Noriel și vă punem la dispoziţie peste 100 de esenţe! Vă ajutăm în alegerea parfumului, oferim consigliere personalizată şi vă propunem anumite parfumuri în funcţie de cerinţele voastre.

Orar

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Craiova - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/