Oltenia

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Craiova - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

3 avantaje dacă firma ta colaborează cu un centru de reciclare hârtie

3 avantaje dacă firma ta colaborează cu un centru de reciclare hârtie

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
1233

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Indiferent de domeniul în care activează afacerea ta și indiferent de cât de digitalizată este, hârtia este în continuare folosită din plin în birouri. Ce faci atunci când ești aproape îngropat în documente? Să le arunci la gunoi cu toate celelalte deșeuri este periculos, deoarece acea hârtie ajunge în natură, unde poluează semnificativ. Soluția ideală este să apelezi la un centru specializat în colectarea selectivă a deșeurilor. Rămâi alături de noi pentru a afla 3 beneficii de care se poate bucura business-ul tău dacă apelezi la astfel de servicii de reciclare.

De ce planeta are nevoie de reciclarea hartiei


Aruncarea hârtiei laolaltă cu celelalte deșeuri produce un efect dureros naturii. Deși hârtia se degradează în mod natural într-un timp de aproximativ 12 luni, în funcție de condițiile de mediu, perioada de până în degradare afectează calitatea aerului, apei și solului. Când aruncăm hârtia la gunoi, poate nu ne gândim că, de cele mai multe ori, ea conține substanțe chimice, care se eliberează în atmosferă și poluează.

Hârtia poluează aerul prin eliberarea de emisii de carbon în atmosferă. Aceste emisii sunt produse mai ales prin intermediul procesului de producție al hârtiei. Aproximativ 35% din copacii la nivel global sunt tăiați doar pentru producerea hârtiei. Astfel, fabricile de hârtie elimină carbon, însă acesta poate fi scăzut dacă producem din hârtie deja reciclată. Reciclând o tonă de hârtie, salvăm 17 copaci. Tot prin procesul de reciclare, îmbunătățim calitatea apei și reducem consumul excesiv. Fiecare tonă de hârtie reciclată reduce cu până la 26 de tone de apă.

Reciclarea hârtiei reduce poluarea din aer cu până la 74%, mai exact. Acum că am aflat care sunt efectele benefice ale reciclării hârtiei pentru planetă, să ne concentrăm pe avantajele tale ca antreprenor de a recicla corespunzător hârtia.

Hartia reciclata economiseste spatiu pretios


Teancurile de hârtie și maculatură ocupă spațiu pe măsură ce devin mai mari. Acest spațiu ar putea fi folosit eficient în beneficiul afacerii tale. Pentru a lovi doi iepuri dintr-o încercare, adică să refolosești spațiul și să ajuți și natura, poți apela la o firmă specializată în colectarea și reciclarea deșeurilor.

Tot ce trebuie tu să faci este să te asiguri că hârtia respectă condițiile necesare pentru a fi reciclată. Nu se poate colecta hârtia pătată de ulei, orice alt fel de lichid sau de mâncare. De asemenea, nu transformați foile în ghemotoace. Pe de-o parte, ocupă mai mult spațiu în acest fel și își pierde și din calitate. Hârtiile se organizează în teancuri normale, pe care le puteți lega cu o sfoară. Hârtia de birou este considerată de calitate superioară și este ideal să fie păstrată la același nivel, pentru a putea fi transformată în altă hârtie calitativă.

Apeleaza la serviciile unui centru reciclare hartie si esti scapat de grija reciclarii hartiei


Ințelegem nevoia ta de ați gestiona timpul în favoarea scalării afacerii tale, motiv pentru care apelarea la serviciile unui centru reciclare hartie este soluția ideală pentru economisirea timpului. Centrul specializat în reciclarea deșeurilor se poate deplasa chiar la ușa firmei tale și să se ocupe de colectarea teancurilor de hârtie.

Odată ajunsă la sediul firmei de reciclare, hârtia trece prin câteva procese tehnice, cu scopul de a o pregăti pentru procesare și transformare în hârtie nouă. Sunt eliminate substanțele toxice din compoziția ei și este chiar decolorată, pentru a fi considerată cât mai calitativă. Apoi, aceasta este reorganizată pe categorii de calitate și transportată către companii care au nevoie de ea în procesul de producție al unor produse ce urmează a fi comercializate. Producția cu ajutorul hârtiei reciclate reduce consumul de energie, așa că este o situație câștigătoare pentru toată lumea.

Al treilea avantaj pe care ți-l oferă reciclarea hârtiei este profitul. Poate nu ai luat în considerare acest aspect, însă fiind o firmă, predai cantități mai mari de hârtie decât ar face-o o familie, de exemplu. Acest lucru se traduce în bani, fiindcă vei fi plătit pentru fiecare plasare de hârtie pe care o faci către centrul de reciclare deșeuri.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Craiova - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/