Oltenia

Ce avantaje aduce import auto la comandă?

Ce avantaje aduce import auto la comandă?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 4 zile si 1 ora
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
27

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă te afli în căutarea unei mașini second hand ar trebui să îți îndrepți atenția către mașinile aduse cu import auto la comandă. De cele mai multe ori acestea sunt de o calitate mai bună, iar pentru că sunt aduse de o firmă import auto înseamnă că sunt atent verificate înainte să ajungă la tine. Cu import auto la comandă vei putea să îți aduci în țară mașina pe care ți-o dorești în funcție de specificațiile pe care le oferi firmei cu care colaborezi.

Ce avantaje aduce import auto la comandă?


Mulți români aleg să achiziționeze mașini second de pe piața auto sh din afara țării noastre deoarece acele mașini sunt de o calitate mai bună. Când vorbim de piața auto sh de la noi din țară, nu poți fi sigur de datele pe care ți le prezintă vânzătorul despre mașină, iar acest lucru se întâmplă din cauza faptului că samsarii se pricep foarte bine să acopere defectele unei mașini și să manipuleze clientul. Din aceste cauze trebuie să fii foarte atent la ceea ce vrei să cumperi și neapărat să duci mașina la mecanic înainte de a o cumpăra sau poți apela la o firmă care se ocupă cu import auto. Atunci când colaborezi cu o firmă import auto poți fi sigur de veridicitatea datelor despre mașină deoarece aceștia verifică atent mașinile înainte să ți le vândă. Un alt avantaj de care beneficiezi este faptul că mașina va fi una bine întreținută și vei primi și garanție pentru anumite piese.

Alte avantaje sunt:

  • Îți alegi mașina pe care o dorești
  • Achiziționezi o mașină fără kilometrii dați înapoi, fără daună totală
  • Scapi de condusul pe un drum lung și obositor până în țara din care e mașina
  • Economisești bani și timp
  • Transparență privind toate costurile
  • Cumperi direct de la proprietar
  • Negociere cu furnizorul
  • Comisioane mici.

Unde găsești o firmă care oferă astfel de servicii?

Titanic Automobile este o astfel de firmă care se ocupă cu import auto la comandă. Mașinile pe care aceștia le vând sunt tratate cu multă atenție, sunt atent verificate și de calitate. În plus vei primi și asistență pe parcursul procesului de achiziționare. Titanic Automobile îți oferă servicii de înmatriculare, garanție, acces la istoricul de service al mașinii, CarVertical gratuit și la cerere îți pot transporta mașina până acasă. Datorită partenerilor pe care îi au, aceștia îți oferă și servicii de finanțare și leasing. Pentru ca aceștia să îți aducă mașina pe comandă tu va trebui să le oferi lor niște detalii precum: marca mașinii, modelul, anul fabricației, numărul de kilometrii pe care ai vrea să îi aibă mașina și orice alt detaliu relevant despre mașină. Poți intra pe site-ul lor și să completezi un formular în care să specifici toate detaliile pe care le-am menționat sau îi poți contacta la numărul de telefon +40745 184 734.

Concluzie

Titanic Automobile are o echipă formată din profesioniști și pasionați de automobile și vor să își facă fiecare client fericit. Aceștia tratează fiecare mașină în parte cu atenție și îți promit prețuri corecte, promptitudine și seriozitate. Titanic Automobile se ocupă cu import auto la comandă și te va ajuta să îți găsești mașina mult dorită și se va asigura că aceasta se află într-o stare bună înainte să ți-o vândă.

Dacă îți dorești să achiziționezi o mașină de calitate, cu acte în regulă și atent verificată, apelează cu încredere la Titanic Automobile!