Oltenia

Ce sunt rotirile gratuite la cazinouri?

Ce sunt rotirile gratuite la cazinouri?

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 luni si 6 zile
Vizualizari
124

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Orice cazinou on-line oferă două tipuri principale de bonus: bonus în bani şi rotiri gratuite la jocuri de noroc. Bonusurile în bani reprezintă un procent dintr-o depunere, există condiţii de rulaj, nu se retrag imediat. Spre deosebire de bonusurile în bani, rotirile gratuite cu titlu de bonus sunt rotiri acordate la sloturi special alese de cazinoul on-line, fără depunere sau cu depunere. Practic poţi să joci o rundă, mai multe, să învârti tamburii virtual de joc fără să trebuiască să foloseşti bani din contul tău. Câştigurile rezultate îţi vor rămâne ţie, se vor transfera în contul tău. Aşa testezi funcţii, jocuri de noroc on-line şi îţi alegi tipurile de jocuri pe care le vei folosi în viitor că joci cu banii tăi.

Când sunt acordate rotirile gratuite?


Rotirile gratuite pot fi acordate şi când avem jocuri cu funcţii speciale, când apar simboluri speciale pe tamburi, ceea de declanşează funcţia specială şi bonusul rotiri gratuite fara depunere. La sloturi se oferă rotiri gratuite cât timp e activă funcţia specială, câştigurile sunt înmulţite atunci cu un multiplicator. Bonusul rotiri gratuite la jocurile cu funcţii speciale se pot redeclanşa, dar redeclanşările sunt limitate. Se pot cumpăra rotiri gratuite la unele jocuri de noroc moderne ca să nu mai aştepţi să vină funcţia specială, să se activeze. Din altă perspectivă rotirile gratuite pot face parte din promoţii diverse, sunt valabile doar pentru anumite tipuri de jocuri de noroc din cazinourile on-line, câştigurile aferente sunt bani bonus, dacă fac parte din promoţii, altfel sunt bani cash.


Rotiri gratuite la deschiderea unui cont nou


La deschiderea de conturi noi se oferă rotiri gratuite fără depozit, deci câştigi bani reali cu ajutorul lor fără să investeşti nimic. Condiţiile de rulaj ajung şi la 30 de ori, adică vei roti simbolurile şi tamburii de n ori ca să ajungi să şi retragi banii şi să te bucuri de ei. Cu cât ai condiţii de rulaj mai mici, cu atât vei putea să ai banii în puşculiţa ta mai rapid. Faptul că unele cazinouri oferă rotiri gratuite noilor jucători nu mai este de mult timp un secret. Această strategie este implementată tocmai pentru a atrage noi jucători, dar și pentru a le oferi acestora mai multe șanse de câștig.

Cu rotirile gratuite câştigi bani, experienţă, ai şi foarte multe variante de jocuri unde le poţi întâlni fie de la început, fie în timpul jocului, toate cazinourile on-line le oferă şi numărul lor variază. Se poate adăuga la fiecare set de rotiri gratuite şi un bonus în bani, dar şi alte tipuri de oferte, bonusuri în funcţie de politica şi strategia de marketing a cazinoului. Tot ce îţi rămâne de făcut e să urmăreşti rotirile gratuite şi să profiţi la maximum de ele şi de câştigurile oferite.