Oltenia

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Craiova - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Consultații gratuite la EXPERTOPTIC. Programați-vă acum pe expertoptic.ro

Consultații gratuite la EXPERTOPTIC. Programați-vă acum pe expertoptic.ro

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 4 saptamani si 3 zile
Vizualizari
478

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Printre cele mai des întâlnite probleme de sănătate se numără și afecțiunile oculare. Multe persoane, nu doar cele mature, ci și adolescenții, se confruntă cu încețoșarea vederii sau cu lăcrimare excesivă. Folosirea în exces a laptopului poate avea efecte neplăcute la nivelul ochilor, pentru cei care îl folosesc.

Un control de rutină la un specialist poate depista din timp eventualele afecțiuni oculare, care pot fi corectate cu ajutorul ochelarilor. Programările se fac pe pagina EXPERTOPTIC, cu ajutorul formularului de contact sau a numerelor de telefon de aici.

Rame pentru ochelari de vedere de la producători cunoscuți


În cele șase locații EXPERTOPTIC din țară, se pot face programări gratuite pentru a stabili ce afecțiuni oculare pot avea ochii dumneavoastră. Cu ajutorul unei echipe dedicate, fiecare pacient va primi atenția cuvenită, înainte și după consultație. Mai apoi, după stabilirea diagnosticului, dacă dvs doriți, se pot proba mai multe perechi de rame pentru a o alege pe cea adecvată din oferta EXPERTOPTIC.

În funcție și de forma feței sau de stilul de viață, alegeți acea ramă care vă pune în valoare personalitatea. Vă puteți etala stilul așa cum doriți cu ajutorul unor rame colorate sau dimpotrivă, clasice. Pe de altă parte, puteți alege rame calitative, care provin de la branduri cunoscute pe plan internațional: Guess, Police, Vogue și mulți alții.

Aceste rame cu certificat de producător sunt confecționate din materiale rezistente, dar care arată și bine din punct de vedere estetic.

Seriozitate și prețuri pentru fiecare buget


Echipele prezente în cele șase locații EXPERTOPTIC din țară sunt competente și lucrează pentru ca dumneavoastră să vă simțiți confortabil la fiecare vizită aici. Pe lângă produsele de tipul rame, lentile de contact sau accesorii pentru ochelari, la aceste locații se mai oferă și mici reparații: un șurub căzut sau un braț al unei rame care nu este bine centrat.

Pentru ca să puteți alege locația EXPERTOPTIC mai apropiată de dumneavoastră, acestea sunt în număr de șase, localizate în Suceava, Roman. Botoșani (2), Rădăuți și Fălticeni. În fiecare dintre ele găsiți aceleași servicii impecabile și produse calitative.

Gama de lentile care se găsesc la EXPERTOPTIC este variată și conține lentile fotocromatice, cu filtre calculator, subțiate, bifocale, progresive sau speciale pentru conducătorii auto. Nu în ultimul rând, de aici se pot achiziționa și lentile de soare cu dioptrii.

Schimbare de look cu lentile de contact


Cu ajutorul lentilelor de contact colorate se pot crea diverse look-uri pentru persoanele cu aptitudini artistice. Iar pentru cele care duc o viață activă sau fac sport, lentilele de contact cu dioptrii se vor potrivi perfect pe stilul lor de viață.

Specialiștii de la EXPERTOPTIC vă recomandă un consult pentru stabilirea dioptriilor, deoarece acestea diferă de cele stabilite pentru ochelari. Pentru buna întreținere a lentilelor se folosesc caserole pentru scoaterea lor, dar și lichidul pentru curățare.

Ochelarii de soare sunt recomandați pentru că reduc efectele razelor UV, dăunătoare pentru ochi.

Pentru programări completați formularul de contact de pe pagina oficială expertoptic.ro.

Sursa foto: expertoptic.ro

Contact:
Suceava - 0740 952 952
Botoșani Calea Națională - 0744 754 754
Botoșani Carrefour - 0755 538 538
Rădăuți - 0747 750 750
Fălticeni - 0751 341 341
Roman - 0755 589 589

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Craiova - curatenie industriala, curatenie hale, curatenie birouri, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom
https://pfscleaning.ro