Oltenia

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Craiova - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Corlan Sorin - evaluator

Detalii evaluator

Adresa
Craiova
Telefon
0729211335
Web
https://www.firstvalue.ro
Categorie
Evaluatori
Modificat
acum 8 luni si 2 saptamani
Vizualizari
447

Voteaza & Distribuie

Prezentare evaluator

Corlan Sorin - evaluator din Craiova


Evaluararea Bunurilor Mobile, Evaluarea Activelor Financiare, Evaluarea Intreprinderii, Evaluarea Proprietatilor Imobiliare.

Ofer servicii de consultanta in evaluare avand ca principale obiecte de activitate:

- evaluarea proprietatilor imobiliare: terenuri libere de constructii, apartamente, case, vile, cladiri de birouri, spatii comerciale si industrial;
- evaluarea bunurilor mobile: autoturisme, autovehicule utilitare, instalatii tehnologice, linii de fabricatie, masini, utilaje, echipamente, stocuri, obiecte de inventar, mobilier, scule si unelte, aparate de masura si control;
- evaluarea intreprinderilor: societati comerciale, hoteluri, restaurante, statii de benzina, cazinouri, teatre si cinematografe.

Evaluare bunuri imobile

Proprietatea imobiliara (bunul imobil), care consta in teren, constructii si alte amenajari privite ca fiind o entitate coroporala. In plus, in mod usual, sunt considerate ca facand parte din proprietatea imobiliara toate atasamentele permanente ale cladirii, cum ar fi instalatiile de apa, electrice, de incalzire, ca si componentele incorporate, cum ar fi tablourile electrice si ascensoarele. Asadar proprietatea imobiliara include toate elementele situate in subsolul si deasupra solului.

Evaluare bunuri mobile

Evaluarea bunurilor mobile reprezinta un serviciu professional, o activitate realizata de o echipa de specialist cu pregatire in domeniul evaluarii bunurilor mobile. Activitatea de evaluare este conduse de un expert evaluator, membru ANEVAR. Bunurile mobile sunt bunurile corporale si necorporale caracterizate prin mobilitatea lor. Conform art. 539 din Noul Cod Civil roman, bunurile mobile sunt definite astfel: “Bunurile pe care legea nu le considera imobile sunt bunuri mobile”.

Evaluare intreprinderi

Evaluarea intreprinderii vizeaza stabilirea valorii afacerii la un moment dat, masurarea creantelor si debitelor, dar si potentialul acesteia de a-si majora activele in perioada urmatoare. Deci se urmareste si capacitatea intreprinderii de a genera profit, fluxuri de disponibilitati la dispozitia proprietarului. In fapt intreprinderea poate fi privita ca un portofoliu de investitii mai vechi si mai noi.

Servicii conexe evaluarii

Asiguram o gama larga de servicii conexe evaluarii:
- consultanta juridica specifica;
- consultanta privind lucrarile de cadastru;
- consultanta financiara privind riscul de garantie;
- expertizarea energetica a cladirilor.

Utilizarea evaluarilor

Garantare imprumuturi bancare, informare, credite ipotecare, impozitare, raportare financiar-contabila, aport in natura, vanzare-cumparare, fuziune-lichidare, asigurare, litigiu, emigrare, stabilirea valorii marfurilor in vama.

Echipa de evaluatori

Colectivul societatii este format din evaluatori ANEVAR, membri autorizati si membri acreditati, pregatiti in urmatoarele specializari:

  • Evaluarea proprietatilor imobiliare
  • Evaluarea bunurilor mobile
  • Evaluarea de intreprindere
  • Verificarea rapoartelor de evaluare – proprietati imobiliare
  • Verificarea rapoartelor de evaluare – bunuri mobile

De asemenea, majoritatea evaluatorilor nostri sunt acreditati de Ministerul Justitiei ca si experti tehnici judiciari si acopera ca si specializare intreg spectrul tehnico-economic si juridic impus de problematica evaluarii.

Lucreaza la

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Craiova - curatenie industriala, curatenie hale, curatenie birouri, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom
https://pfscleaning.ro