Oltenia

Cum transporți mașina într-o țară străină?

Cum transporți mașina într-o țară străină?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 saptamani si 18 ore
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
30

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă te afli în plin proces de mutare și nu știi cum să îți transporți mașina în noua locație atunci acest articol este pentru tine. Procesul de împachetare a tuturor lucrurilor și transportarea acestora într-o altă țară poate fi unul destul de stresant și complicat. Același lucru se întâmplă și cu transportarea mașinii, care înseamnă stres suplimentar. Din fericire există soluții pentru toate pentru ca tu să scapi de griji și stres.

Cum transporți mașina într-o țară străină?

După ce ai terminat de împachetat toate obiectele pe care vrei să le trimiți la noua locație, urmează să te ocupi și de mașină. Există mai multe scenarii pentru transportarea mașinii într-o altă țară precum:

 • Condusul acesteia

Te poți ocupa chiar tu de transportarea mașinii în altă țară, însă acest lucru implică multă oboseală, multe ore de condus și uzarea mașinii. Pe lângă acestea se adaugă și costuri suplimentare (combustibil, mâncare, cazare, revizii), chiar și stres, posibile amenzi sau incidente neplăcute în trafic.

 • Angajarea unui șofer profesionist

Dacă te decizi să angajezi un șofer profesionist care să îți conducă mașina până în țara respectivă, la toate costurile de mai sus se adaugă și plătirea serviciului pe care acesta ți-l oferă. Însă această modalitate nu te scapă de griji și de stres privind mașina și starea acesteia.

 • Transport auto platformă

Cu transport auto platformă lucrurile se mai simplifică deoarece vei apela la profesioniști și nu va trebui să îți faci prea multe griji. Alege o firmă cu recenzii bune și scapă de un drum lung și obositor cu mașina. Tu vei putea pleca cu avionul și vei ajunge la destinație mult mai rapid și mai puțin stresat. Toate cele trei variante sunt soluții pentru ca mașina ta să ajungă la noua ta casă. Cea mai avantajoasă variantă din cele trei este transportul auto pe platformă, iar în cele ce urmează vei afla care sunt beneficiile pe care acesta ți le oferă.

Care sunt beneficiile pe care ți le aduce transportul auto pe platformă?

Colaborând cu o firmă care se ocupă cu transport auto pe platformă, precum Titanic Grup, vei avea o serie de beneficii precum:

 • Informații în timp real privind poziția camioanelor
 • Calitate profesională a transportului
 • Mașină asigurată
 • Livrare rapidă
 • Cost preferențial în funcție de cantitatea transportată
 • Costuri reduse, fixe și transparente
 • Încărcarea autoturismului cu garda la sol foarte joasă
 • Încărcare prin troliu
 • Transport confidențial
 • Transport prototip (camion închis), la cerere pentru mai multă siguranță

Atunci când alegi o astfel de firmă asigură-te că este una cu experiență și cu recenzii pozitive. Titanic Grup se află pe piață încă din anul 1994 și se află în top 5 firme de transport din România. Apelează cu încredere la serviciile oferite de aceștia și bucură-te de mașina ta acolo unde ai nevoie de ea. Aceștia acordă o deosebită atenție mașinilor pe care le manipulează și îți promit condiții de maximă siguranță pentru mașina ta. Pentru a lua legătura cu ei și pentru a discuta mai multe detalii legate de cererea ta poți fie să intri la ei pe site și să completezi un formular, fie să îi contactezi la numărul de telefon +40 248 212 261.