Oltenia

Danco Vision Partener de afaceri

Detalii

Telefon
0311015827
Web
https://www.dancovision.ro
Social links
Categorie
Publicitate
Modificat
acum 10 luni si 2 saptamani
Vizualizari
167

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Danco Vision


Suntem o agenție digitală 360°, full-service, cu ADN binar și viziune creativă. Atingem performanța în mediul online printr-o abordare care îmbină marketingul digital cu cel tradițional, într-o sinergie perfectă.

Povestea noastră a început în 2006 ca agenție de web design și SEO, din dorința de a redefini modul în care oamenii interacționează cu și în lumea digitală. Atât know-how-ul dobândit, cât și proiectele clienților noștri ne-au încurajat să trecem la nivelul următor și să ne îmbogățim portofoliul cu toate serviciile de care are nevoie un brand, pentru a atinge succesul în digital. În 2021 am devenit, oficial, agenție 360°. Schimbările la nivel de brand reiterează promisiunea de a oferi servicii de calitate brandurilor din toate domeniile, indiferent în ce punct geografic se află.

Gândim strategii, dezvoltăm și implementăm soluții tehnice și creative 360°. Îți suntem aproape de la primii pași în online, prin servicii de branding, consultanță de business, web design & web development, dar și SEO on page și off page. Iar dacă ai un brand deja cunoscut, continuăm și creștem împreună prin servicii de promovare Social Media, Performance Marketing, Influencer și E-mail Marketing, dar și concepte integrate de comunicare ori activări speciale în digital & beyond.

Printre clienții care ne-au acordat încrederea lor de-a lungul anilor, se numără branduri naționale și internaționale, din industrii precum: iGaming, Fashion, Auto, Medical, Finance & Banking ori Energie. Printre aceștia se află: Unibet, Get’s Bet, UniCredit Bank, ING, Nova Power & Gas, Credius IFN, Wunderino, Hyperino, Sneaker Industry, Tarom, SERUS, Clinica Eminescu 100, Revive Health, Baltic Invest, Saloanele Magic, Wens, Noblesse, Sabion, DeLonghi și lista poate continua.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00