Oltenia

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Craiova - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

De ce vezi atât de multe reclame la cazinouri?

De ce vezi atât de multe reclame la cazinouri?

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
914

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Dacă te-ai uitat cu atenţie la televizor, pe stradă, în mall, ai văzut cu siguranţă o mulţime de reclame la cazinouri. De ce sunt atât de multe astfel de reclame, intrusive uneori? Răspunsul e unul cât se poate de simplu. Industria cazinourilor şi a jocurilor de noroc este o afacere de miliarde de euro, aşa că toţi cei care deţin cazinouri îşi doresc să aibă venituri constante şi investesc în publicitate, marketing de calitate, în promovare.

Sunt foarte multe cazinouri on-line, off-line, aşa că fiecare doreşte să depăşească concurenţa şi investeşte sume din ce în ce mai mari în reclame tv, stradale, în tot felul de modalităţi de promovare pe toate canalele posibile. Pe an se cheltuiesc miliarde de dolari pe publicitate şi sumele vor fi şi mai mari.

Explicația pentru numărul mare de reclame despre cazinouri


Numărul mare de reclame la cazinouri se justifică prin faptul că există bugete uriaşe alocate pentru publicitate, cazinourile câştigă foarte mult lunar şi investesc şi mai mult în promovare ca să aibă mereu clienţi noi şi să îi reţină pe cei deja existenţi. Clienții noi beneficiază și de oferte precum Magic Jackpot rotiri gratuite, unde nu este nevoie să depui bani, în schimb joci pe bani reali cu rotirile primite.

Însă nu peste tot vedem atât de multe reclame la cazinouri, jocuri de noroc. În Marea Britanie există o lege ce interzice reclamele la pariuri sportive când sunt în derulare meciuri la tv, Italia a interzis reclamele la jocuri de noroc din 2019, Spania interzise pariurile sportive să apară în reclame, referinţe la ele, nu ai voie să dai reclame pe tv care se referă la jocuri de noroc între ora 1 şi 5 a.m. În SUA e libertate totală la reclame la jocuri de noroc, cazinouri, la fel şi în România.

Şi interesul e foarte mare pentru jocurile de noroc, numărul celor care joacă lunar diverse jocuri de noroc a crescut şi e în creştere de la an la an, aşa că reclamele tot mai multe şi mai interesante la jocuri de noroc sunt justificate din acest punct de vedere.

Industria jocurilor de noroc a explodat în țara noastră


Nu e de mirare că vezi peste tot reclame la cazinouri din moment ce şi în România industria a explodat pur şi simplu; avem şi cazinouri on-line şi foarte multe platforme de pariere cu oferte excelente, apetitul românilor pentru jocurile de noroc on-line e enorm, se investesc sume uriaşe în pariuri şi jocuri de noroc în cazinouri.

Acestea ar fi, în mare, motivele pentru care vezi şi vei mai vedea foarte multe reclame la cazinouri peste tot, inclusiv pe Internet, în aplicaţii diverse pentru mobil, pe stradă sau la tv. Mai mult decât atât, tot mai mulți influenceri sau creatori de conținut de pe YouTube aleg să se asocieze cu aceste cazinouri care au bugete imense de publicitate.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Craiova - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro