Oltenia

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Craiova - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Depozit en gros hrana animale - Carpathians Pet Food

Detalii anunt

Telefon
0790518731
Web
https://carpathianspetfood.ro
Social links
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 7 luni si 6 zile
Apartine de
Carpathians Pet Food
Vizualizari
125

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Sunteti in cautarea unui depozit en gros hrana animale? Doriti sa cumparati en gros hrana pentru caini si hrana pentru pisici?

Carpathians Pet Food comercializeaza en gros hrana pentru caini si pisici de calitate excelenta si la preturi foarte bune. Daca doriti sa achizitionati hrana pentru caini si/sau hrana pentru pisici in cantitate mare, va recomandam sa ii contactati, fie telefonic 0790518731, fie direct pe site: carpathianspetfood.ro si sa le solicitati o oferta de pret, deoarece veti putea obtine preturi mult mai bune decat daca ati cumpara en detail.

Ce produse vinde Carpathians Pet Food?


- mancare pentru caini (atat umeda cat si uscata, inclusiv mancare premium pentru caini, fara conservanti sau coloranti)
- mancare pentru pisici (atat mancare umeda, cat si mancare uscata pentru pisici, inclusiv hrana premium pentru acestea)

Produsele sunt produse in Ucraina, iar Carpathians Pet Food este distribuitor unic al acestor produse in partea de vest a tarii!

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Craiova - curatenie industriala, curatenie hale, curatenie birouri, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom
https://pfscleaning.ro