Oltenia

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Craiova - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Descoperă soluțiile de optimizare a transportului mărfurilor pe distanțe mici

Descoperă soluțiile de optimizare a transportului mărfurilor pe distanțe mici

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 saptamani si 2 zile
Apartine de
ClickBrainiacs
Vizualizari
546

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În depozite, hale, fabrici sau magazine de mari dimensiuni deplasarea și manipularea mărfurilor grele reprezintă una dintre cele mai importante și dificile sarcini, motiv pentru care este esențială dotarea spațiului cu echipamente care să faciliteze această activitate. Există numeroase soluții dintre care poți alege în funcție de volumul de muncă, de cantitatea încărcăturilor și de modul în care acestea trebuie manipulate pentru a te asigura că obții rezultatele dorite. Află cum te pot ajuta transpaletele manuale să eficientizezi munca din depozit și solicită o ofertă personalizată de la Vectra pentru a te bucura de un preț avantajos!

Câte tipuri de transpalete există?


Transpaletele sunt echipamente destinate transportului pe distanțe mici a mărfurilor grele care asigură o ridicare ușoară și stabilă, o deplasare controlată și sigură în orice condiții de lucru și fiabilitate ridicată pentru a determina creșterea productivității. Pentru a exista o soluție potrivită pentru orice tip de activitate, modelele de transpalete manuale variază în funcție de încărcătura suportată, de modalitatea de încărcare și de înălțimea maximă de ridicare a furcilor. Asta înseamnă că, în funcție de sarcinile pe care le prestezi, poți opta pentru:

  • transpalete simple care ating sarcina utilă maximă de 2500 kg și înălțimea de ridicare este de 200mm;
  • transpalete cu cântar care reprezintă soluții optimizate cu o capacitate de până la 2000 Kg, se alimentează cu ajutorul a patru baterii AA 1,5V, iar furcile au dimensiuni de 1150 x 555 mm, ceea ce oferă o mai mare stabilitate încărcăturii în timpul deplasării.
  • transpalete cu catarg pot ridica o încărcătură de maxim 1000 kg la o înălțime de 1600 mm, fiind ideale pentru depozite mici unde spațiul de desfășurare este limitat.

De unde achiziționezi transpaletele potrivite?


Pentru a te asigura că beneficiezi de cele mai bune condiții de funcționare în momentul în care decizi să investești în echipamente pentru manipularea mărfurilor, este bine să te orientezi către modele propuse de producători de renume în domeniu și să achiziționezi de la distribuitori autorizați. Vectra este furnizor unic Yale pe piața din România, ceea ce îți oferă siguranța faptului că orice model ai alege, te vei bucura de performanță, calitate și durabilitate la cel mai înalt nivel.

Cumpără sau închiriază modelul dorit


În funcție de nevoile de lucru, dar și de bugetul de care dispui, poți opta pentru cumpărarea unei transpalete noi sau second-hand, ori pentru închirierea acesteia pe o perioadă determinată. Acest lucru îți oferă posibilitatea să îți dotezi eficient spațiul de lucru și să economisești sume importante, fără să fie nevoie să faci compromisuri în ceea ce privește calitatea sau alte aspecte tehnice care influențează nivelul de productivitate pe care îl obții.
Investește eficient și sigur alegând transpaletele manuale de la Vectra pentru sporirea randamentului de lucru în depozite!

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Craiova - curatenie industriala, curatenie hale, curatenie birouri, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom
https://pfscleaning.ro