Oltenia

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Craiova - curatenie industriala, curatenie hale, curatenie birouri, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom
https://pfscleaning.ro

FanyLux - Shopping Center

FanyLux - Shopping Center

Detalii imbracaminte/incaltaminte

Adresa
Drobeta-Turnu Severin, Bulevardul Mihai Viteazul, nr. 78
Telefon
0252707400
Social links
Categorie
Firme imbracaminte & incaltaminte
Modificat
acum 2 luni si 4 zile
Apartine de
Severin Shopping Center
Vizualizari
1392

Voteaza & Distribuie

Prezentare imbracaminte/incaltaminte

FanyLux Drobeta-Turnu Severin - Shopping Center


Echipa Fanylux propune o gama varianta de produse concepute dupa o serie de studii referitoare la tendintele, stilurile coexistente si realiate dupa criterii estetice si functionale din care sa rezulte o imagine de ansamblu echilibrata, armonioasa. Prin asocierea materialelor pretioase cu linii de croi care contureaza siluete sinuoase,feminine si care adesea sunt completate cu o accesorizare elaborata, tinutele Fanylux prin combinatia ideala intre modernitate, functionalitate, glamour si eleganta, garantand o prezenta rafinata, expresiva, plina de originalitate.

Orar imbracaminte/incaltaminte

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Craiova - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/