Oltenia

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Craiova - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Interesată de epilare definitivă în Oradea? Iată de ce să te programezi prin Stailer!

Interesată de epilare definitivă în Oradea? Iată de ce să te programezi prin Stailer!

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 10 luni si 1 saptamana
Vizualizari
852

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

În ultima vreme femeile au apelat tot mai des la epilarea definitivă. Convinse că aceasta este metoda prin care pot scăpa pe termen lung de prezența părului nedorit, epilarea definitivă le-a făcut cliente de lungă durată la saloanele de profil. Pentru cele interesate de epilare definitivă în Oradea au și recomandarea de a-și face programările necesare prin Stailer. Iată de ce!

Stailer este platforma și totodată aplicația care ajută pe oricine interesat de o programare la salon să facă acest lucru mai ușor și mai rapid. Pentru că totul se întâmplă online și vă face independenți de sunat și de metode clasice. Asta înseamnă că elimină din discuție problema timpului pierdut până când discutați cu cineva de la recepție. S-a extins în toată țară și acum saloanele de profil sunt înscrise aici, spre marea bucurie a clienților.

Stailer este un win-win pentru clienți și prestatori de servicii


Unii ar spune că pandemia a fost lecția de viață prin care am învățat cât de mult ne poate ajuta online-ul. De atunci se pare că s-au schimbat multe tendințe, printre care și preferința de a cumpăra mai ușor online sau de a se programa oricând online. Se întâmplă la fel și când vine vorba de programările la saloanele de înfrumusețare. Fie că vorbim despre accesul la servicii de epilare definitivă Oradea sau la cele de makeup în Iași, Stailer are un răspuns potrivi pentru toată lumea. Un cont creat aici și un simplu search îi ajută să își aleagă salonul potrivit.

Când este timpul potrivit pentru programare la epilare definitivă?


Specialiștii din domeniu spun că oricând este timpul potrivit. Doar că mai cu seamă în perioada caldă a anului doritoarele au această dorință acută. Pentru că este timpul perfect pentru piscină și ținute vaporoase care lasă la vedere cât mai multă piele, își dau seama că epilarea definitivă este cea de care au nevoie.

Epilarea definitivă poate fi efectuată cu laser, cu aparatură performantă. Procedura nu este una dureroasă și necesită minimă pregătire anterioară. Rezultatele se văd încă de la primele ședințe. Sunt necesare câteva ședințe repetate pentru a se ajunge la rezultatele scontate. Motiv pentru care veți merge din nou și din nou la salon, pentru a respecta ca la carte procedura și indicațiile. În acest sens Stailer poate fi de mare ajutor. Cum? Repetați programarea facă efort, din câteva clickuri direct din cont.

Înainte de programare sunteți și înștiințați cu un reminder despre vizita la salon. Sunt și alte avantaje de utilizare ale acestei platforme sau aplicații. În oricare variantă, un cont creat aici care este gratuit by the way, vă aduce șansa de a fi mai organizați în ceea ce privește programările la salon.

Vreau să încerc!

Stailer poate fi aplicația din telefonul vostru, indiferent de sistemul de operare. Poate fi descărcată online sau din pagina oficială. Contul creat durează câteva minute sau puteți opta pentru conectare cu contul de Facebook. Simplu, rapid și eficient!


Contact: support@stailer.ro

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Craiova - curatenie industriala, curatenie hale, curatenie birouri, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom
https://pfscleaning.ro