Oltenia

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Craiova - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Mancare caini la pret de producator

Mancare caini la pret de producator

Detalii Anunturi mancare animale

Telefon
0790518731
Social links
Categorie
Anunturi mancare animale
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
199

Voteaza & Distribuie

Prezentare Anunturi mancare animale

Mancare caini pret producator?


Carpathians Pet Food, unic distribuitor al produselor Carpathian Pet Food din Ucraina, produse care contin doar ingrediente de cea mai buna calitate, distribuie si en gros hrana pentru caini, atat revanzatorilor, cat si cabinetelor sau clinicilor veterinare.

Avand produse de calitate superioara, Carpathians Pet Food din Timisoara, a intrat pe piata de mancare pentru animale, extrem de usor. Pretul si calitatea au fost factorii decisivi atunci cand clinicile, cabinetele veterinare, distribuitorii si revanzatorii i-au ales ca si parteneri de afaceri.
Produsele sunt extrem de apreciate de catre animalele de companie, iar pretul este unul foarte bun.

Avand in portofoliu atat hrana umeda, cat si hrana uscata (atat la 3 kg cat si la 10, respectiv 12 kg) hrana distribuita de Carpathians Pet Food merita comercializata si de catre dvs.

Pentru a putea sa le cereti o oferta, sau pentru a lua legatura cu ei, ii puteti contacta si pe site: carpathianspetfood.ro, si telefonic: 0790 518 731, sau pe retelele de socializare.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Craiova - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/