Oltenia

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Craiova - curatenie industriala, curatenie hale, curatenie birouri, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom
https://pfscleaning.ro

Mancare umeda sau uscata pentru puii de pisica

Detalii Anunturi mancare animale

Telefon
0790518731
Social links
Categorie
Anunturi mancare animale
Modificat
acum 3 luni si 2 zile
Vizualizari
78

Voteaza & Distribuie

Prezentare Anunturi mancare animale

Atât hrana uscată, cât și cea umedă pot fi opțiuni potrivite pentru hrănirea pisicuțelor, dar există unele diferențe între cele două tipuri de hrană pe care ar trebui să le luați în considerare.

  • Hrana uscată:

- Convenabilă de depozitat

Hrana uscată este ușor de depozitat și de servit, ceea ce o face o opțiune convenabilă pentru proprietarii de animale de companie ocupați.

- Promovează sănătatea dentară

Mestecatul hranei uscate poate ajuta la curățarea dinților pisoiului dumneavoastră și la promovarea unei bune sănătăți orale.

- Accesibilă la preț

Hrana uscată este, în general, mai puțin costisitoare decât cea umedă, ceea ce o face o opțiune mai prietenoasă cu bugetul.

- Poate să nu ofere suficientă umiditate

Pisicuțele trebuie să rămână hidratate, iar hrana uscată pentru pisici poate să nu ofere suficientă hidratare, mai ales dacă pisoiul dvs. nu bea suficientă apă.

  • Hrana umedă:

- Oferă mai multă hidratare

Hrana umedă are un conținut mai mare de apă decât cea uscată, ceea ce poate fi benefic pentru pisicuțele care s-ar putea să nu bea suficientă apă.

- Hrana umeda este mai gustoasă

Multe pisicuțe găsesc hrana umedă pentru pisici mai apetisantă decât cea uscată, ceea ce poate fi util pentru pisicuțele care sunt pretențioase la mâncare sau au un apetit scăzut. Multe preferă mâncare umedă pisici junior și nici nu se ating de cea uscată!

- Hrana umedă, per totat este mai scumpă

Hrana umedă este, în general, mai scumpă decât cea uscată, ceea ce o face mai puțin prietenoasă cu bugetul.

- Se poate strica rapid

Hrana umedă se poate strica rapid, așa că este important să îi dați pisoiului dvs. doar porții mici la un moment dat și să păstrați orice porție nefolosită în frigider.

Decizia dacă veți hrăni pisicuța cu o hrană umedă sau uscată trebuyie luată împreună cu medicul veterinar.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Craiova - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro