Oltenia

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Craiova - curatenie industriala, curatenie hale, curatenie birouri, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom
https://pfscleaning.ro

Sfaturi despre cănile cu filtru de apă

Sfaturi despre cănile cu filtru de apă

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Vizualizari
295

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Vrei să ai acasă apă de băut purificată fără a folosi plastic de unică folosință? În aceste vremuri "eco", mulți dintre cei care se tem sau nu le place să consume apă de la robinet – în special în zonele cu apă dură – trec de la apă îmbuteliată la apă filtrată: cănile filtrante sunt o modalitate excelentă de a reduce consumul de plastic de unică folosință.

În plus, există cani filtrante apa de toate formele și dimensiunile, de la căni din sticlă cu filtre de cărbune, până la rezervoare mari cu robinet, potrivite pentru familii. Unele filtre sunt reciclabile sau biodegradabile, în timp ce altele trebuie să fie colectate, ceea ce este un alt aspect pe care at trebui să îl luaţi în considerare dacă încercați să fiți mai prietenoşi cu mediul.

Promisiunile făcute de firmele de top de pe piață includ îmbunătățirea gustului apei de la robinet, adăugarea de minerale, îndepărtarea tuturor solidelor dizolvabile sau alcalinizarea apei. Cănile filtrante vin adesea cu mențiuni de sănătate, care nu trebuie luate neapărat de bune. De asemenea, în timp ce unele vin cu indicatori precişi, care vă spun când este timpul să schimbați filtrul, în cazul altora va trebui să ghiciţi acest lucru.

Apa filtrată este recomandată şi de experții în cafea și este folosită pentru a umple aparatele de cafea espresso, aparatele de cafea din boabe la ceașcă și aparatele de cafea cu capsule. Iubitorii de ceai nu trebuie să se simtă neglijați, deoarece umplerea ceainicului cu apă filtrată poate reduce acumularea neplăcută de calcar.

Cum să alegi cea mai bună cană filtrantă


Capacitate: capacitatea de care aveți nevoie depinde de câțiva factori. Înainte de a face o achiziție, gândiți-vă cât de mult beți într-o zi și câți oameni din gospodăria dvs. vor folosi cana cu filtru de apă. Nu există reguli stricte și rapide cu privire la dimensiunea cănii cu filtru de apă pe care ar trebui să o cumpărați, dar citiţi în continuare pentru îndrumări generale.

  • Unu - doi litri: pentru una - două persoane
  • Peste doi litri: pentru familii, pentru cei care beau mult sau dacă nu doriți să fiţi nevoiţi să umpleți ulciorul pe tot parcursul zilei

Dimensiune
: dacă intenționați să păstrați cana cu filtru de apă în frigider, verificați dimensiunile cănii înainte de a cumpăra, pentru a vă asigura că va avea loc pe rafturi.

Cât de des ar trebui să schimbați filtrul de la cana cu filtru de apă?


Răspunsul la această întrebare depinde foarte mult de marca și modelul cănii cu filtru de apă. Depinde și de cât de des o folosiți. Unele filtre de apă vin cu indicatori care vă anunță că este timpul să le schimbați, ceea ce este foarte util. Dar, toate filtrele de apă noi vin cu menţiuni privind cât de mult ar trebui să dureze filtrul, acest lucru fiind afișat de obicei în luni. În general, filtrele pot dura între două și șase luni.

Dacă nu vă amintiți când ați schimbat ultima dată filtrul, urmăriți aceste semne care arată că filtrul trebuie înlocuit:

  • Apa miroase ciudat
  • Apa are gust metalic
  • Apa se filtrează mai lent decât de obicei.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Craiova - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/