Oltenia

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Craiova - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Yorick

Yorick

Detalii spectacol

Telefon
0253215161
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 8 luni si 2 zile
Apartine de
Teatrul Dramatic Elvira Godeanu
Vizualizari
188

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 22 ianuarie 202319:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Yorick


Trăim vremurile pe care le trăim. În jurul nostru, o lume. O lume de clovni. Firesc ar fi să ne amuzăm, chiar să râdem în hohote cu gura până la urechi, nu? Că doar ce face clovnul, bufonul, măscăriciul curții? Râde și bucură poporul, că de-aia e angajat cu normă întreagă, îl hlizește pe rege, împărat, președinte... Hai, că mpărații și regii erau unșii lui Dumnezeu pe pământ, cică, iar prin această ungere putea fi îngăduitori cu bietul bufon pe care, voit sau nevoit, îl mai lua gura pe dinainte rostind adevăruri, pentru unii, minciuni sfruntate, pentru alții. Dar la curtea vremelnicului președinte mai puțin uns?

Filtre spectacol

Perioada: Luna curenta
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Craiova - curatenie industriala, curatenie hale, curatenie birouri, alpinism utilitar pentru curatenie, curatenie depozite, curatenie showroom
https://pfscleaning.ro